Herbal Blend Cream

Saya ingin perkenalkan Herbal Blend Cream atau lebih dikenali dengan Multipurpose Cream kegemaran ramai.

Kami sekeluarga memang pengguna tegar Herbal Blend Cream. Suami selalu ingatkan untuk bawa Herbal Blend ni bersama ketika pergi bercuti atau balik ke kampung. Memang susah untuk dipisahkan.

Oleh kerana Multipurpose cream ini sangat laku seperti Pisang Goreng dan selalu habis dipasaran, saya ingin kongsikan kenapa saya dan pengguna lain sangat sukakan cream ini.

Nama pun Multipurpose Cream kan? So, mestilah bermacam-macam kegunaan. Jom berkenalan dengan Herbal Blend Shaklee.

Keterangan Herbal Blend Multipurpose Cream ni secara ringkas:

  • Bebas Paraben (Paraben Free)
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak
  • Telah diuji secara klinikal
  • Diperbuat daripada extrak herba semulajadi ang menenangkan iaitu sage, horse chestnut yarrow dan rosemary

Kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream:

  • Melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku dan tumit.
  • Mengelakkan melecur akibat minyak (apabila terkena minyak semasa menggoreng ikan atau ayam, terus saja sapukan cream ini)
  • Mengurangkan pembentukan parut pada luka
  • Melegakan ruam susu atau ruam lampin bayi
  • Melegakan gigitan nyamuk
  • melegakan eczema dan allergy

Apakata mereka yang telah menggunakan Herbal Blend Cream ini?

Ada-ada sudah cap jari sa (allergic di jari bertambah baik).

herbal-blend-cream-shaklee

 

Ni lepas 2 hari pakai herbal blend.. happy betul.

krim-shaklee

 

dulu pakai minyak angin, sekarang pakai herbal blend ja.

herbal-blend-multipourpose-cream

 

terlalu gembira dengan #shakleeeffect kat puteri ain yang baru lepas kena campak yang tinggalkan parut yang banyak dan besar-besar. Alhamdulliah, after 1 week apply Herbal Blend siang malam, nampak kersan positif yang sangat ketara. Syukur sangat2.

Herbal-blend-shaklee

 

So anda berminat ingin mencuba, tapi takut harga mahal? Jangan risau, harga Cream ini sangat mampu milik.

Harga Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee

Harga runcit bernilai RM39.75 dan penghantaran ke seluruh Malaysia.

 

Nak harga murah?

Untuk makluman anda, harga produk Shaklee ini lebih murah sehingga 25% jika daftar sebagai Ahli.

Dapatkan Herbal Blend Multipurpose Cream dengan saya hari ini dengan menekan gambar Buy Online (pembayaran menggunakan Kad Kredit atau Debit) atau direct mesej saya di Whatsapp dengan menekan gambar Whatsapp dibawah.

jual-vitamin-shakleebeli-shaklee-online

Selepas pembelian, boleh hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan untuk dapatkan konsultasi percuma. Sama-sama kita menikmati nilai pembelian terbaik.

Love,
Kuai Tahir
016-8461332
Shaklee Consultant anda.

Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee

Post navigation


5 thoughts on “Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge