Hari ini mama mahu kongsikan antara Vitamin kegemaran mama & suami,  yang wajib diamalkan setiap hari. Asalkan habis, mesti cepat-cepat buka botol baru.

Kenapa perlu konsisten makan pasangan vitamin ini? 

Sebabnya ramai yang konsisten makan luar, makanan goreng-goreng,  fast food, processed food & makanan kegemaran lain yang tidak terjamin kebersihan, kualiti & kandungan nutriennya. So, seimbangkan dengan pengambilan Pasangan vitamin ini. 

Alfalfa ini adalah raja segala herba yang mempunyi banyak manfaatnya. Antara manfaat kepada badan kita ialah membantu DETOX atau men-Nyah Toksinkan toksin dalam badan. 

Antara kelebihan Lecithin ni pula, membantu bakar & cairkan lemak-lemak yang jahat & berlebihan untuk dapat dicerna oleh badan kita. 

So, set ini membantu ‘serviskan’ badan kita setiap hari supaya toksin & lemak daripada makanan yang kita ambil setiap hari TIDAK tinggal lama-lama dalam badan. 
Agak-agak begitulah konsepnya jika diterangkan dengan bahasa mudah.  Mama harap mudah difahami k. 

Makan Vitamin ini hendaklah teratur dan konsisten,  seperti juga kita konsisten makan makanan hatian kita. So, pesanan mama,  jika anda ada ambil set ini amalkanlah setiap hari ya.  

Jika anda perlukan 2-3 bulan untuk habiskan? Haaa..  Itu tandanya anda tidak konsisten. Sebab sebotol set ini untuk keperluan sebulan. Itu antara sebab kesan vitamin pun tidak akan konsisten!

So,  jangan lupa makan/ minum vitamin anda hari ini k. 

Seperti biasa, jika ingin memiliki sebarang produk Vitamin Shaklee, hubungi Mama di mana-mana platform mengikut keselesaan anda di bawah ni:

WA | SMS : 016-846 1332

Facebook : Kuai Tahir-Balinu

Email : kuaismile@gmail.com
Love, 

Mama Kuai Tahir

Your Friendly Shaklee Consultant.

Nyah Toksin dan Bakar Lemak

Post navigation


3 thoughts on “Nyah Toksin dan Bakar Lemak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge